Nederland-Oekraine mei 2008, Kuip Rotterdam

Het was een mooi daggie zaterdag. We gingen rond 15.00 uur weg uit Hoorn. Gerard had eerst Klaas en Chantal opgehaald. Het was prachtig weer. We hebben mooi een tijdje op een terras gezeten in de wijk rond het stadion.
Ik was zaterdagochten niet thuis, er lag een briefje van TNT in de brievenbus dat ze een pakketje bij de buren hadden gebracht. Dat was dus mijn nieuwe Oranje-shirt en trainingsjack. Die kon ik dus meteen aan!
Het stadion was niet uitverkocht, maar het was gezellig druk. Nederland speelde goed, uitblinkers waren vd Vaart en Kuijt. Engelaar speelde ook heel goed. Oekraine viel erg tegen. Sevchenko werd zelfs gewisseld.
In de rust won er nog een toeschouwer 50.000 Euro door de bal op de lat te schieten. Hij was zeer blij en rende juichend over het veld. Het hele stadion juichde,
Na afloop waren we vrij vlot weg. Chantal moest heel nodig naar de wc, maar de wc's waren op slot in de Kuip. Ze moest het dus ophouden tot we een benzinepomp zagen. Eerst moesten we nog een eind naar de auto lopen en toen naar de snelweg. Pas na de Ring kwamen we bij een benzinepomp. We parkeerden de auto bij de Burger King en daar wilden we naar de wc, maar die was al dicht. Toen moesten we weer helemaal naar het tankstation lopen. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed.
Op naar het EK!